Уош МС спечели „Биг Брадър“ (Джулиана остана втора)

Уош МС спечели „Биг Брадър“ (Джулиана остана втора)
5 (100%) 1 vote

Уош МС стана победител

Уош МС спечели риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. На второ място завърши плеймейтката Джулиана Гани, която успя да трогне съквартирантите с детското в себе си. Само преди няколко дни рапърът показа колко е чувствителен и разплака всички съквартиранти с думите си. Днес, на финала, Уош отново показа, че мъжете също плачат.

Рапърът не сдържа емоциите си, когато разбра, че е победител може би в последния финал на „Биг Брадър“. Заради ниския си рейтинг предаването може да бъде свалено от екран. Слуховете гласяха за победител Никита Джонсън, Благой и Златка Райкова или Уош. Рапърът успя да пребори конкуренцията и да се окичи с титлата „Любима звезда на България“.

Уош прие изключително емоционално победата в шоуто. Видимо развълнуваният рапър взе да обикаля Къщата на риалити формата и дори сподели с Големия брат, че не знае къде се намира от вълнение.

Феновете са изключително щастливи, че техният любимец стана победител в риалити формата. В официалната страница на предаването във Фейсбук летят положителни коментари и поздравления за победителя. „Ето, вижте момчето. Не е лъскаво облечен като всички останали, но е сияещ отвътре“, „Ти заслужаваш да се окичиш с приза „Любима звезда на България“, „Достоен победител! Доброто сърце печели!“, „Човек с добро сърце и чиста любов! Добър, възпитан, състрадателен, интелигентен… Ако повечето хора притежаваха тези качества щяхме да живеем в един много по-хубав свят с любов и разбирателство“, „България реши! Уош е големият победител! Браво Уош, достоен беше и затова спечели!“, сипят се безброй коментари одобряващи победата на емоционалния рапър.

Уош МС спечели риалити формата "Биг Брадър" сн. Фейсбук

Уош МС спечели риалити формата „Биг Брадър“ сн. Фейсбук

На второ място остана плеймейката Джулиана Гани. Джулка успя да спечели своите съквартиранти с непринуденото си поведение и с детското си държание понякога. Гани бе посрещната от своя любим – Илия Найденов, който беше дошъл да подкрепи и посрещне своята любима при излизането й от Къщата в Нови хан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар