Златка Райкова не каза заветното „да“ в „Биг Брадър“ (Какво стана с пръстена?)

Гласувайте за статията

Златка Райкова и Благой напуснаха „Биг Брадър“

Златка Райкова и Благой Георгиев напуснаха „Биг Брадър“ на почетното пето място. След цирка, който спретнаха в Къщата на риалити формата по Нова тв, влюбената двойка си тръгна без да се сгоди. Въпреки че на зрителите беше обещан годеж между плеймейтката и бившият футболист, той така и не се случи.

През целия формат Златка се опитваше да докаже, че любовта им с Благой е истинска и вечна. Колкото повече се опитваше обаче, толкова по-смешна ставаше в очите на зрителите на предаването. Опитът на Райкова и Джизъса да спечелят малко рейтинг за „Биг Брадър“ като кажат, че плеймейтката може да е бременна, също се оказаха неуспешни.

Зрителите обаче все още се питат какво стана с планирания годеж между влюбената двойка. Златка ли се отказа или Благой? Припомняме, че Джизъса си поиска пръстен от Големия брат, за да се сгоди за любимата си жена – Златка. В изповедалнята на риалити формата Благой сподели, че мисли да предложи на Райкова в края на шоуто, ако станат победители. Но уточни, че не е сигурен дали ще го направи точно тогава.

Бившият футболист дори поиска съвет от Биг Брадър кога точно да предложи брак на своята любима жена.

Днес влюбената двойка напусна шоуто, но предложение така и не видяхме. Какво е отказало Благой от намерението да падне на колене пред Златка, не се знае, но този път плеймейтката не успя да каже заветното „да“ пред зрителите на Нова тв, както направи при предния си годеж в „Като две капки вода“.

Ники Кънчев намекна на Благо за пръстена, но думите му отекнаха в нищото. Бившият футболист не направи предложение на Златка, но пръстенът си остана в него. Така Благо ще мине „на аванта“ и няма да се харчи, когато все пак се реши да сключи брак с плеймейтката.

Годежът на Златака Райкова и Благой не се състоя сн. Фейсбук

Годежът на Златка Райкова и Благой не се състоя сн. Фейсбук

Феновете пък продължават да не вярват в любовта между двамата и им дават още най-много два месеца заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар