Кулагин взриви мрежата (Вижте го като малък)

Кулагин взриви мрежата със снимката, която качи сн. Инстаграм
0

Кулагин показа своя детска снимка

Кулагин взриви мрежата с тази снимка. Гримьорът, който доскоро пребиваваше в риалити формата по Нова тв „ВИП Брадър“ и побъркваше съквартирантите с поведението си, показа своя снимка от детството.

Кулагин често изтъква факта, че е „модна икона“ и от него могат да се учат всички звезди как да се обличат. Гримьорът не спира да се хвали в социалните мрежи и с финансовите си възможности. В своите публикации Валентин редовно изтъква, че дрехите му са оригинални, а не „менте“. Скоро появила се стара снимка, на която Кулагин пазари от магазин за дрехи втора употреба, го накара да влезе в дълъг обяснителен режим. Той обясни, че пазари от такива магазини, за да дари дрехите на нуждаещи се. Към дрехите втора ръка гримьорът дарява и негови маркови дрехи.

Така „модната икона“, както самият той се нарича, оправда влизането си в магазин за дрехи втора употреба.

Само преди няколко часа Кулагин реши да покаже, че е бил „модна икона“ от малък. Той качи снимка в социалната мрежа Инстаграм от 90-те. „Началото на 90-те. Един от първите ми полароиди. Още като малък си бях модна икона“, пише Валентин към кадъра.

„Нали се сещате колко ми е забавно да гледам, когато другите се опитват да говорят за… „мода“, допълва още в негов стил гримьорът.

Кулагин взриви мрежата със снимката, която качи сн. Инстаграм
Кулагин взриви мрежата със снимката, която качи сн. Инстаграм

Към кадъра Кулагин получи доста мили коментари от феновете си. Според тях другите могат само да говорят за мода, но не я разбират. Почитателите на гримьора са на мнение, че той има усет за мода и е доста „креативен“. „Много си сладък и от малък наистина си икона“, „Като малък си страшен сладур, но сега си и успял, красив и умен!“, „Владееш стила и позата от малък“, валят един след друг милите коментари към Валентин от неговите последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Кулагин се определя като "модна икона" от малък сн. Инстаграм
Кулагин се определя като „модна икона“ от малък сн. Инстаграм
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.