Хлапе трогна целия свят с писмо до Рая

Гласувайте за статията

Със сигурност тази случка ще докосне дълбините на сърцето ви

Хлапе успя да разплаче целия свят с писмото, което написа до Рая.

В това време от годината повечето деца пишат до дядо Коледа, който да изпълни желанието им за подаръци. Случаят със 7-годишното момченце обаче, е друг. То не искало да напише писмо до дядо Коледа, а до Рая.

Рая

Със сигурност тази случка ще докосне дълбините на сърцето ви

Върху пощенския плик детето написало:
„Господин Пощальон, можете ли да занесете това писмо на татко в рая за рождения му ден?“.
След това момчето оставя плика в пощенската кутия с надеждата, че родителят му, който очевидно е починал, наистина ще получи важната пратка.

Не след дълго за изненада на всички, Джеймс получил официален отговор от пощите, подписан от Шон Милиган, който е асистент доставки. Писмото гласяло следното:
„Бе голямо предизвикателство за нас докато избягвахме звездите и други галактически обекти по пътя ни към Рая. Въпреки това, моля те бъди сигурен, че тази особено важна пощенска картичка бе доставена успешно. Знам колко важно за теб е това писмо, затова в бъдеще ще продължавам да правя всичко по силите си, за да мога да доставям пощата ти до Рая“.

Отговорът трогнал дори и майката на хлапето и тя публикувала случката в социалните мрежи, за да благодари на пощенските служби. Това, което не очаквала обаче, била реакцията на интернет потребителите. Постът на Тери Копланд бил споделен над 270 хиляди пъти и събрал над половин милион реакции, пише vesti.bg.

В края ще напомним само, че не е нужно да имате специален повод, за да подарите щастие на любимия си човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар