Няма да повярвате къде бе засечена Лили Иванова

Няма да повярвате къде бе засечена Лили Иванова
3 (60%) 11 votes

Естрадната прима дори похвалила Николай Волев

Мнозина не можаха да повярват на очите си къде виждат естрадната прима Лили Иванова.

Тя обаче се оказа сред звездите, присъствали на постановката за възрастни на Николай Волев – „Сексът – начин на употреба“.

Лили Иванова

Естрадната прима дори похвалила Николай Волев

Лили Иванова получила специална покана от създателя на легендарните филми „Господин за един ден“, „Да обичаш на инат“ и „Двойникът“.
Волев се завърна този сезон на театралната сцена са ударно заглавие. Той дори побърза да се похвали, че Лили Иванова е дала изключително висока оценка на пиесата му.

Тези му думи обаче породиха упреци от страна на някои от феновете му. Те са категорични, че Волев се превъзнася твърде много, определяйки Лили Иванова като капацитет по театралните въпроси. Оказва се обаче, че фактът, че Николай Волев цени високо мнението й, не е никак случаен.

Тя изчела на един дъх мемоарите му. Именно те са основната причина, поради която естрадната легенда приела поканата му за спектакъла, а след това дори му се обадила, за да го похвали.
Любопитна подробност е, че режисьорът е поверил всички 26 роли в пиесата само на една актриса – младата надежда Кристина Топалова.

Представлението е по пиесата на съпругата на нобелиста Дарио Фо – Франка Раме, която за съжаление вече не е между живите, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар