Дивна с разтърсващ разказ за катастрофата, която причини

Минала през деветте кръга на ада
0

Минала през деветте кръга на ада

Тийн звездата Дивна проговори за тежката катастрофа, при която приятелката й Кристин Илиева пострада сериозно.

За никого не е тайна, че в продължение на девет месеца, Дивна бе преустановила музикалните си изяви. Причината за това била, че взела решение, че ще се качи отново на сцената едва, след като приятелката й се възстанови.

Дивна
Минала през деветте кръга на ада

В кошмарните мигове след тежката катастрофа, Дивна дори обмисляла да замрази изцяло кариерата си. В крайна сметка обаче изпълнителката на хита „Ти не можеш да ме спреш“ стъпи отново на сцената през миналия месец.

Ето какво сподели певицата:
Наистина се бях изолирала от живота. Не виждах смисъл в нищо, единствено мисълта как е Кристин и че се оправя малко по-малко ме крепеше“.

Сред хората, които я подкрепили е и бившата тв водеща Миглена Ангелова. Тя й се обадила по телефона, за да й вдъхне кураж.
За никого не е тайна, че певицата изпадна в тежка депресия след фаталната катастрофа, при която едва не уби приятелката си Кристин.

Първите четири месеца след инцидента били много критични за Дивна. До края на лято то й било трудно да приеме, че трябва да продължи да живее, защото чувствала, че няма право на това. Това е нейната основна и голяма борба, която продължава и до днес. Въпреки всичко случило се, двете приятелки все още поддържат връзка, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.