Бербатов втрещи със странни татуси по тялото! (още подробности)

Бербатов втрещи със странни татуси по тялото! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Бербатов с татус против уруки, както предполагат мнозина!

Димитър Бербатов представи автобиографичната си книга „По моя начин” в Пловдив. Големият Бербо бе посрещнат от над двеста почитатели, които искаха автограф и да си направят селфита с бившият нападател.

Бербатов

Бербатов шашна с нови татуировки

Той бе посрещнат още от легендата на Локомотив Христо Бонев-Зумата. На представянето бяха и майката на Христо Стоичков – Пенка, както и брата на Камата – Цанко Стоичков.

Всички те се снимаха с бившия футболист на Манчестър. След което Димитър Бербатов побърза да постне снимките в социалната мрежа. Но феновете веднага забелязаха нещо странно.

И това са новите, необичайни татуировки на любимия им футболист. Според спецове в шарениите по тялото това били символи на успех и щастие, идващи от източната култура.

Не е тайна за никого, че Бербо обича да си тутуира тялото. Още от времето си в Германия нападателят имаше татуси на дясната си ръка.

След това той смени йероглифите с християнски кръст. От плъзналите по онова време фотоси в мрежата се виждаше, че Бербатов не само че не се притеснява от рисунките, ами се и кефи на процедурата.

Промяната бе направена на Слънчев бряг, където Бербо си почиваше с половинката си Елена, където,според слуховете, притежава апартамент. Той обиколил местните студиа за татуси в морския курорт, след което прочутият футболист си избрал едно, което предлагало изработка на мастилен кръст.

За звездата на „Манчестър Юнайтед” отдавна се знае, че е фаталист. Заради това той заличил старите йероглифи на дясната си ръка и сложил християнския кръст, за да даде старт на ново начало в живота си.

Запознати припомнят, че майката на Митко Бербатов – Маргарита също е подвластна на татуировките.Чаровната медицинска сестра се сдобила с рисунка на малко дяволче на деликатното място над кръста. Татусът бил направен срещу уроки, коментират нейни приятели.

Колегата на Бербо – Благой Георгиев също е огромен фен на татусите. Той има много татуировки на религиозна тема, а самият той се стреми да е ревностен християнин.

Църквата обаче забранява татуиране на религиозни символи. Татуировката е печат на тялото, а мястото на кръста или иконата не е там, е мнението на богословите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар