Венета Райкова: Времето на мутресите отмина! Образованите са на мода! (виж тук)

Венета Райкова: Времето на мутресите отмина! Образованите са на мода! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова даде ценни съвети на студентите!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова разтърси със силни думи навръх студентския празник 8 декември. Тя си спомни за годините на собственото си следване, в които често пъти е заспивала гладна и често си е казвала, че нищо от това, което прави, няма смисъл.

Венета Райкова

Венета Райкова подобаващо нахрани мутресите и кифлите

„Честит празник на всички ни, бивши и настоящи студенти! В едни много трудни и бедни времена аз завърших две висши образования – право и икономика, докато работех в телевизията за скромна заплата.

Имах един чифт обувки, краката ми мръзнеха от студ и зимата често ми потичаха сълзи на спирките… не само от студ. Постоянно се питах – защо ми е всичко това?!

Гледах мутресите в лъскавите им джипове и казвах на майка ми, че ще се откажа, защото в България образованието не се цени. Тя ми казваше, че на тези момичета някой ден им взимат джиповете и ги дават на следващата. А аз, ако имам образование ще мога да си купя каквото поискам и няма да завися от никой.

Беше ми много трудно – много безсънни нощи, много труд и много изпити, но завърших с отличие! И после всичко стана по-лесно – купих си със заплатите, с моите пари кола и апартамент в резиденция с басейн…

Пиша всичко това, за да ви кажа на вас, на които сега ви е трудно докато се готвите за изпити – учете, всичко си струва!!!!

Времето на мутресите отмина и те не будят уважение у мъжете, а присмех и са за временно забавление. Учете!!! Образованите хора сега са на мода!!!!!!!“, заяви Венета Райкова. А постът й бе затрупан със стотици лайкове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар