Маги Халваджиян скочи в защита на Гришо: Ще играе, където си иска! (още подробности)

Маги Халваджиян скочи в защита на Гришо: Ще играе, където си иска! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян не си поплюва, защити Григор Димитров!

Продуцентът Маги Халваджиян изригна в профила си в социалната мрежа, а причината за това е родната гордост Григор Димитров. Арменецът не се поколеба да защити Гришо и отказът му да играе в София. Ето какво публикува Маги на стената си:

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян подкрепи Гришо и решението му да не играе в София

„Григор Димитров е абсолютно прав в това сам да избира в кои турнири да участва. Да се твърди, че едва ли не е длъжен да играе в София, е колкото нелепо, толкова и несериозно.

Тенисът е космополитен спорт за елитарно общество. Участниците в него са граждани на света, а не на конкретна държава. Това означава, че всяка седмица се местят на различни места и програмата им е изключително сложна за изграждане.

А когато говорим за тенисист от ранга на Григор, който се бори за изкачване на световния връх и за спечелване на най-големите турнири, няма как да се прави план на база емоции.

За да си най-добрият, всичко трябва да се изчислява до последната минута. И един турнир в първата седмица на февруари след тежката битка в Австралия, започваща още от 31 декември и приключваща на 27 януари, е въпрос на куп компромиси.

Всъщност кои сме ние, че да критикуваме Димитров относно това дали иска, или не иска да участва в София? Той е напуснал България още на 14 години, сам се е борил, за да стигне до това ниво, на което е. Без държавата да му е помогнала с каквото и да е.

Не дължи данък обяснение на абсолютно никого. Смешно е да бъде обвиняван, че не е патриот, защото не угажда на група хора, които гледат основно собствения си интерес, трупайки дивиденти на неговия гръб. Източник: Владимир Иванов, в. „Тема спорт”, публикува Маги Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар