Дори не предполагате каква е скандалната истина за Станимир Гъмов

Гласувайте за статията

Много от колегите и приятелите му вече странят от него заради това

От близкото обкръжение на актьора Станимир Гъмов, който е сред финалистите в Биг Брадър, разкриха скандалната истина за него.

Оказва се, че на Станимир Гъмов му било жизнено необходимо да участва в риалитито. Това бил единственият начин да се спаси от глад и мизерия през следващите няколко месеца. Той се намира в изключително тежко финансово положение, а за капак на всичко е затънал до гуша в дългове не само към свои познати, а и към банките.

Станимир Гъмов

Много от колегите и приятелите му вече странят от него заради това

Близки до Станимир Гъмов разкриват, че един от редовните му номера бил да иска дребни на пръв поглед суми от свои приятели. След като всички те обаче научили за лошия му навик да взима, без да връща, на актьора му се наложило да прибегне до други мерки.

Така той започнал да се издържа на гърба на жените, с които има любовни афери. Неотдавна един от близките му приятели изплакал, че Гъмов вече има да му връща доста сериозна сума пари. Заради тези му изцепки всички в гилдията започнали да странят от него и той се издържал както дойде.

Освен това в къщата на Биг Брадър, Станимир Гъмов затвърди слуха, че не може да издържи и ден без алкохол. Именно залитанията по чашката и постоянното трупане на дългове били причините, поради които бившата му жена взе детето им и го напусна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар