Половинката на Гери Малкоданска направи разтърсваща изповед

Гласувайте за статията

Категоричен е, че Гери няма недостатъци

За никого не е тайна, че мъжът до Гери Малкоданска, е интериорният дизайнер Александър Ковачев, когото неотдавна дари със син.

Ковачев посочва, че не си спомня точно как са се запознали, но е категоричен, че е било любов от пръв поглед.

Гери Малкоданска

Категоричен е, че Гери няма недостатъци

Преди да се срещнат, не гледал много телевизия. Когато видял Гери Малкоданска, разбрал, че е млада, красива и умна или както той самият се изразява – съвършена съвкупност от много неща.

Твърди, че Гери Малкоданска няма недостатъци. Двамата си помагат и се учат един от друг. Определя я като изключително рядък тип човек. Що се отнася до ревността, Ковачев е категоричен, че тя е по-ревнивата от двамата и допълва, че не вижда нито повод, нито причина за това чувство.

Най-трудният момент и за двамата, бил адът, през който се наложило да минат, преди на бял свят да се появи синът им Лео.
Поради големия стрес в живота на Гери Малкоданска по време на бременността й, имало голям риск бебето да се роди преждевременно. В продължение на 40 дни тя била в болницата и не трябвало да мърда дори. Дори до банята я карали с количка.

Въпреки всички трудности, през които преминали, Ковачев посочва, че за пореден път се възхитил от Гери, тъй като тя проявила невероятна сила и смелост в моменти, в които не било ясно какво ще стане, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар