Йорданка Христова се подложи на спешна операция

Гласувайте за статията

Офталмолозите били категорични, че ако не бъдат взети спешни мерки, може зрението й да отслабне критично

Естрадната легенда Йорданка Христова го закъса сериозно със здравето и поради тази причина се наложи да се подложи на спешна оперативна намеса.

Припомняме, че неотдавна тя обяви, че се оттегля от голямата сцена и направи бенефиса си в зала 1 на НДК.

Йорданка Христова

Офталмолозите били категорични, че ако не бъдат взети спешни мерки, може зрението й да отслабне критично

Запознати издават, че причината, поради която Йорданка Христова е взела решение да се оттегли от сцената, е сериозен здравословен проблем. През последната година тя била застигната от редица здравословни неволи. Всички те й се струпали почти наведнъж на главата, въпреки че се храни здравословно и живее природосъобразно.

Наскоро Йорданка Христова легнала по спешност под ножа. Медиците били категорични, че проблемът трябва да бъде решен възможно най-скоро, преди да се е задълбочил още повече. Става дума за катаракта на лявото око. От известно време певицата изпитвала сериозен дискомфорт в това око, но неглижирала проблема.

Истината излязла наяве, когато отишла на профилактичен преглед. Специалистите били категорични, че ако окото не бъде оперирано спешно, има голяма вероятност зрението й да отслабне критично. В крайна сметка Йорданка Христова е щастлива от резултата, тъй като офталмолозите не само отстранили проблема, а и вече не й се налага да носи очила в ежедневието, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар