Невероятно, но факт! Вижте какво се случва с Мариана Векилска

Гласувайте за статията

Отскоро тя е горда собственичка на имот

Мнозина не могат да повярват какво се случва в живота на водещата на предаването „Тази събота и неделя“ по Би Ти Ви – Мариана Векилска.

За никого не е тайна, че тя бе натирена от дома на съпруга си Симеон Колев, след като бе заловена да кръшка от правия път. След цялата тази случка, Мариана Векилска е взела решение да се скрие от градския шум и си е купила къща на село.

Мариана Векилска

Отскоро тя е горда собственичка на имот

От неотдавна журналистката е горда собственичка на имот в едно от популярните софийски села, където звездите търсят уединение. Тя изгаря от нетърпение да обзаведе новата придобивка по свой вкус. Освен това крои планове на пролет да оползотвори огромния двор, засаждайки зарзават. До момента там били отглеждани само дръвчета и цветя.

От близкото обкръжение на Мариана Векилска издават, че последните две години, са били изключително тежки за нея, след като остана без покрив над главата си. Бившият й съпруг Симеон Колев бил принуден да й покаже входната врата на общото им жилище след мълвата за извънбрачни афери с актьора Калин Врачански.

Оттогава, тя се приютявала ту в апартамента на сестра си, ту в този на баща си. Домът, в който Мариана Векилска и Симеон Колев отглеждаха общия си син по документи се води на родителите му. Те живеели на единия етаж на къщата, а другия отстъпили на Мариана и Симо, след като се венчали, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар