Любо Нейков остави всички без думи

Отстрани Рачков от спектакъл, без да му мигне окото
0

Отстрани Рачков от спектакъл, без да му мигне окото

Известният актьор и продуцент Любо Нейков остави всички без думи с тази си постъпка.

За любителите на театралното изкуство не е тайна, че Димитър Рачков бе част от актьорския състав в постановката „Вражалец“. Запознати обаче издават, че надутият водещ и актьор изхвърчал от хитовата постановка още през летния сезон.

Любо Нейков
Отстрани Рачков от спектакъл, без да му мигне окото

Основната причина нисичкият бургазлия вече да не играе в комедийната постановка е фактът, че той постоянно мърморел за нещо и късал нервите на останалата част от актьорския състав. Той се вживявал в ролята на най-голямата звезда и като такъв искал представленията да са съобразени с натоварения му график.

Припомняме, че до неотдавна освен водещ на „Господари на ефира“, Рачков обикаляше страната с халтурджийския си спектакъл „Забраненото шоу на Рачков“, за което средната цена на билета е 70 лева.

За никого не е тайна, че в основата на постановката „Вражалец“, е Любо Нейков. Той се разгневил на непрестанните претенции на Рачков и поради тази причина го отстранил от актьорския състав. Това означава, че Рачков губи по 1000 лева от всяко представление.

От цялата тази история намазал Станимир Гъмов, който попълнил овакантеното място. Колеги на Рачков коментират, че напоследък се е взел много на сериозно и очевидно си е въобразил, че целият свят се върти около него, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.