Анита Мейзер даде луди пари за…

Анита Мейзер даде луди пари за…
4 (80%) 1 vote

Скандалната варненка брои стотинки, а в същото време се подлага на скъпи процедури за красота

Оказва се, че след излизането от затвора, финансовото положение на Анита Мейзер не е никак розово.

При все, че брои стотинки, тя незнайно откъде е намерила 5 хиляди лева, които е вложила в тунинг. Припомняме, че Варненският апелативен съд осъди Анита Мейзер да заплати на майката на Николай Димов кръвнина в размер на 100 хиляди лева.

Анита Мейзер

Скандалната варненка брои стотинки, а в същото време се подлага на скъпи процедури за красота

При все, че варненката притежава доста имоти, никой не желае да ги наеме или пък да ги купи, предвид печалната слава, която се носи на кооперацията, след злощастната смърт на Николай Димов. Същевременно сметките й са запорирани. От близкото й обкръжение издават, че е принудена да се навлича с по няколко ката дрехи, докато е в дома си, за да пести от електроенергия.

Въпреки всичко обаче, тя някак си е успяла да си осигури 5 хиляди лева, които е дала за ултрамодерни филъри, с които да промени външния си вид.
Очевидци разкриват, че със скъпата интервенция, Анита Мейзер е успяла да смъкне поне 10 години от подпухналото си лице след престоя й зад решетките.

Специалисти разкриват, че високата цена на процедурата се дължи на факта, че не включва хиалуронова киселина, която обезобрази не една и две световни търсачки на младост, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар