Сериозни здравословни проблеми мъчат Коко Каменаров

Гласувайте за статията

БНТ шефът често излиза в болнични заради тях

Шефът на Българската национална телевизия Коко Каменаров, е измъчван от сериозни здравословни проблеми.

Оказва се, че директорският пост не се отразява никак добре на здравето му. Напоследък на Коко Каменаров му се налагало да излиза все по-често в болнични, тъй като обострен ишиас не му дава мира.

Коко Каменаров

БНТ шефът често излиза в болнични заради тях

Заради здравословния проблем Коко Каменаров пропускал важни събития. Той изпитвал направо непоносима болка в мускулите, която не му позволява да изпълнява задачите си.
Освен медикаменти, които потискат неразположенията му, шефът на телевизията майка приема и лекарства за високо кръвно налягане.

Припомняме, че навръх 54-я си рожден ден в разгара на лятото, Коко Каменаров влезе в болница именно заради хипертонията си. Той дори бе откаран по спешност в болницата със съмнения за инфаркт. Съпругата му Радина Червенова била човекът, който му спасил за пореден път живота.

Той оцелял благодарение на навременната и адекватна помощ, която му оказала. Освен това тя лично го закарала в Правителствена болница, където били предприети спешни действия от медиците и успели да овладеят кръвното му. Запознати издават, че в момента на постъпването си в лечебното заведение, кръвното му налягане било 200/120.

Наложило се да остане в лечебното заведение в продължение на една седмица. Лошата новина била, че ще му се наложи до края на живота си да пие лекарства, които да поддържат кръвното му налягане в нормални граници, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар