Биг Брадър отново залъга зрителите си с истории от нафталина

Гласувайте за статията

Риалитито изкарва истории от нафталина

По всичко личи, че сценаристите на Биг Брадър се нуждаят от дълга творческа почивка.

Абсолютната им немощ лъсна покрай мъчителните им опити да възвърнат силните рейтингови позиции на риалити формата. Немощта им се изразява във вече изтърканите сюжетни линии, които се опитаха да заформят покрай Златка Райкова.

Биг Брадър

Риалитито изкарва истории от нафталина

Вероятно за мнозина от зрителите е станало ясно, че престоят на Златка Райкова в къщата на Биг Брадър, е римейк на първото й участие в риалитито. По всичко личи, че той е поизтупан от нафталина и претоплен.

Зрителите на Биг Брадър вече са гледали сагата с това бременна ли е или не Златка Райкова, както и замесването й в любовен триъгълник. Всичко това се разигра и в сезона, който бе излъчен през есента на 2013 година.

Припомняме, че тогава Райкова тъкмо се беше залюбила с ММА боеца Георги Валентинов, който бе вкаран за кратко под покрива на къщата. И тогава двойката бе въвлечена в режим „бременност“, а блондинката дори обяви, че чака рожба от Валентинов. Тя дори обмисляше да вдигне сватба в къщата и покани за кума Черната Златка, която също бе сред съквартирантите, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар