Няма да повярвате какво се случва с Анита Мейзер

Гласувайте за статията

Варненката стигна до просешка тояга

Мнозина не могат да повярват, че това наистина се случва с Анита Мейзер.

Запознати издават, че скандалната варненка, която изкара две години зад решетките заради убийство по непредпазливост на 12 години по-младия от нея Николай Димов, го е докарала до просешка тояга.

Анита Мейзер

Варненката стигна до просешка тояга

От близкото обкръжение на Анита Мейзер издават, че положението й е толкова зле, че е принудена да брои всеки свой залък. Припомняме, че приятелят на варненката издъхна, след като през 2016 година се задуши със свински опашки. Случката се разигра в луксозното жилище на Мейзер в Евксиноград край Варна.

Тогава от разказите на Анита стана ясно, че Николай Димов пожелал да бъде вързан със свинските опашки, след което да ги скъса с мускули, за да демонстрира силите си. Заради това той казал на приятелката си да пристегне ръцете, краката и врата му с опашките.

Запознати издават обаче, че откакто се прибрала в злокобното си жилище от затвора, Анита Мейзер едва успявала да свърже двата края. Основната причина за мизерията, в която живее Анита в момента, бе решението на съда да плати 150 хиляди лева кръвнина на майката на Николай Димов. Заради цялата тази история, всичките й сметки са запорирани. Дори й се налагало да стои с по няколко ката дрехи у дома, за да не набъбва сметката й за електричество, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар