Анелия: Не искам Ивон да е певица (Какво още сподели певицата?) Преглеждания: 4970

Анелия не иска Ивон да е певица сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Анелия с първи стъпки в киното

Анелия не иска Ивон да наследи нейната професия. Това призна поп фолк изпълнителката в „Тази събота и неделя“ по БТВ. Анелия сподели също и какви трудности е имала докато са снимали епизодите с нейно участие от „Скъпи наследници“. В сериала певицата се превъплъти в ролята на Елена.

Когато й се обаждат продуцентите на „Скъпи наследници“, Анелия има друго предложение. Пред другия проект обаче певицата избира да се превъплъти в Елена. За поп фолк изпълнителката това е първата роля в киното, но от хората тя разбира, че се е справила много добре. Анелия споделя, че зад крайния резултат, който зрителите виждат на малкия екран, стои много труд и е изтощително, хвърляш много енергия, а всичко е събрано в много кратко време.

Когато си учи репликите, поп фолк изпълнителката си казва, че ще импровизира, но след това разбира, че нещата в киното не стоят така и всичко трябва да е „едно към едно“. За втория снимачен ден певицата се подготвя по сценарии и забравя за импровизациите. Тя разкрива също, че нещата са се получавали бързо и не е имало нужда от много повторения на сцените.

Заради многото любовни сцени в клиповете си Анелия признава, че не е имала проблеми как да ги изиграе в сериала. Първоначално й е било трудно, но сега възприема нещата „единствено и само като работа“.

След излъчването на сериите с нейното участие Анелия получава много поздравления от „случайни хора“, както и от дъщеря си. „Мамо, добре е, естествено играеш“, казва й Ивон. За разлика от майка си обаче Ивон не изразява емоциите си и е много по-обрана от Анелия.

Ивон

Ивон вече е в девети клас и с майка й често си говорят колко е важно тя да започне вече „да намира себе си“. Анелия се опитва деликатно са насочва Ивон да избере правилната професия за нея, защото тя на нейната възраст вече знае какво иска и има поставена цел. Поп фолк изпълнителката обаче не иска дъщеря й да има нейната професия.

Според Анелия това да си певица е изключително изтощително и нямаш личен живот, нямаш спокойствие и всичко е много динамично. „Но ако иска, ще я подкрепя“, казва още тя. Анелия споделя също, че Ивон е изключително добро дете и има ценностна система.

Анелия не иска Ивон да е певица сн. Инстаграм
Анелия не иска Ивон да е певица сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката гледа да прекара всяка свободна минута с дъщеря си „качествено“ и да е пример за дъщеря си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.