БИГ Брадър се изтърка и го пращат в нафталина (На сценаристите им е нужна творческа пауза)

БИГ Брадър се изтърка и го пращат в нафталина (На сценаристите им е нужна творческа пауза)
5 (100%) 1 vote

БИГ Брадър ще трябва да излезе в дъгосрочна отпуска, ниския рейтинг го праща догодина в нафталина

Може да се окаже, че БИГ Брадър от догодина няма да го има. Това е слух, който упорито обикаля медийните среди. А причината е много основателна. Резултатите от този сезон били отчайващи.

Според специалисти сценаристите имат нужда да си починат поне година, две защото с тези претоплени манджи, които поднасят на публиката лъсна творческата им немощ.

За съжаление ни поднасят сюжети, които вече сме виждали . Като например участието в шоуто на Русата Златка. Нейният престой в Къщата на Големия брат дублира участието й за първи път във формата.

Златка Райкова признава в БИГ Брадър, че е бременна 2013 г

Дали Райкова е бременна или не и замесването й в любовния триъгълник с Никита и Боби вече е гледано през 2013 г. В първото си участие Златка пак имитира бременност и пак щеше да вдига сватба с ММА боеца Георги Валентинов. Даже покани Черната Златка, която също бе участник в сезона за шаферка.

Могат да се дадат още много примери, които показват, че вече сме виждали тези изтъркани сюжетни линии.

Освен това от кухнята на Нова тв издават, че шоуто им гълта 3 милиона за разходи от бюджета на телевизията. Явно, че медията може да си спести тази сума и да я вложи в два други мащабни раалити формата. Или в три сериала, както и най-вероятно ще стане, коментират запознати от бранша, предават от hotarena.net.

Очакванията са да гледаме БИГ Брадър едва през 2020 г когато продуцентите могат да си възвърнат отново рейтинговите позиции.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “БИГ Брадър се изтърка и го пращат в нафталина (На сценаристите им е нужна творческа пауза)”

  1. Стефан Станев

    Дек. 09. 2018

    Крайно време беше тази „БИГ ПРОСТОТИЯ“ да бъде изхвърлена на боклука.

Добавете коментар