Евгения Джаферович с професионални съвети за празничния грим (Вижте ги тук)

Гласувайте за статията

Евгения Джаферович обича дните без грим

Евгения Джаферович даде професионални съвети за празничния грим. Тя е бивша плувкиня и една от най-ярките състезателки в „Сървайвър“. От няколко години обаче Жени е професионален гримьор. Тя се грижи за визията на участниците от „Гласът на България“ и „X Factor“, пише life dir.bg.

Евгения споделя къде и с кого ще прекара празниците, както и че на Коледа ще са заедно цялото семейство. „На Коледа ще бъдем, разбира се, със семейството ми и то в пълен състав. Ще се съберем заедно с моите родители и баба и дядо. Това е красотата на празниците – да ни събират и да ни е топло на душата. На Нова година ще сме в Загреб! Там ще сме с майката на Ваня и приятели. Били сме и преди там на Нова година. Празненствата са точно както и у нас“, казва тя.

Жени признава, че обича дните без грим. „Днес съм без грим. Често си позволявам тази глезотия. Предпочитам дните без грим, защото около ангажиментите, които имам, често ми се налага да съм с грим. Но определено ми е по-комфортно без. Едно хубаво, чисто лице с добре поддържана кожа е най-хубавият аксесоар на една жена“, споделя тя.

Но все пак тя разкрива и какви са тенденциите за празничен грим този сезон. „Блясък! Никога няма да излезе от мода. Ако заложите на брокати, няма да сбъркате. Брокат и върху червилото – още по-добре!“, разкрива Евгения.

Жени съветва дамите и какъв грим да предпочетат за Нова година. „Красива, дълга очна линия, цветно червило, блестяща рокля и висок ток! С много хайлайтър по тялото“, споделя още тя.

Евгения Джаферович обича дните без капка грим сн. Фейсбук

Евгения Джаферович обича дните без капка грим сн. Фейсбук

Жени дава и съвети за грима за предстоящото фирмено парти преди Коледа. „Разбира се, зависи от професията и това как колегите са свикнали да ни виждат в ежедневието. Не е хубаво да се прекали, но не е удачно и да се явим на коледно парти така, както сме в понеделник на работа. Хубаво е да засилим поне малко грима или, ако по принцип залагаме на този стил в ежедневието, да рискуваме, например с по-различно червило“, разкрива г-жа Джаферович.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар