Доналд Тръмп сипе обиди по Рекс Тилерсън: Тъп е като пън и безкрайно мързелив!

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп унижи бившия държавен секретар на САЩ

Доналд Тръмп не спира да сипе обиди по шефа на дипломацията си. Ексдържавния секретар на САЩ Рекс Тилерсън бе подложен на нечувани подигравки от настоящия държавен глава. Който за пореден път показа, че все още е в Белия дом, само благодарение на популярността на съпругата си Мелания и на упоритите усилия на дъщеря му Иванка, които поддържат властта му.

Доналд Тръмп само преди дни унижи жестоко бившия държавен секретар Рекс Тилерсън. И то само ден след като бившият му съратник каза, че е предупреждавал президента на САЩ, че прави неща, които нарушават закона.

Тръмп пусна пост в Twitter по повод изказването му. А между другото не пропусна и да се изкаже. Той описа Тилерсън като „глупав като пън“.

„Майк Помпео върши добре работата си, много се гордея с него. Неговият предшественик, Рекс Тилерсън, не притежаваше необходимата умствена компетентност. Той беше глупав като пън и трябваше да се отърва от него по-рано. Освен това беше ужасно мързелив. Това е вече висока топка“, пише Тръмп.

Той уволни Тилерсън през март заради различни мнения относно политиката на САЩ спрямо Северна Корея, Русия и Иран. Тилерсън също така по един повод нарича Тръмп слабоумен. Предполага се, че именно това е довело до разрив в отношенията им. Към днешна дата обаче двамата изобщо не се понасят.

В неотдавнашно интервю с NBC, Тилерсън заяви, че Тръмп е доста недисциплиниран.

„Той не иска да чете или да се информира за мнението на другите. Не чете брифингите и отказва да проучи в подробности много въпроси. Нашите взаимоотношения бяха прекратени, след като му казах, че не му е позволено да прави някои неща. И то, защото е незаконно. Това го вбеси и притесни“, каза Тилерсън.

Доналд Тръмп се изгаври с Рекс Тилерсън сн. Интернет

Доналд Тръмп се изгаври с Рекс Тилерсън сн. Интернет

Засега той не е отговорил на последните гаври на Тръмп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар