Гери Малкоданска се връща на екран (+Изповедта на мъжа й за тежкото раждане)

Гласувайте за статията

Мъжът на Гери Малкоданска разказа за трудната й бременност

Гери Малкоданска се завръща на малкия екран. Това обяви мъжът до синоптичката от Нова тв Александър Ковачев. Пред Ива Софиянка-Божкова мъжът до Гери разкри и някои подробности около личния им живот.

Мъжът на Гери Малкоданска призна, че не помни как са се запознали – дали в социалните мрежи или в ресторант. „Аз съм на години и ако трябва да бъде честен, вече не помня“, сподели той за запознанството с майката на детето му. Ковачев не гледа много телевизия преди да срещне любимата си жена, но сега вече гледа предимно прогнозата за времето. „Тя една съвършена съвкупност от много неща“, признава той за Гери.

Това, което най-вероятно Александър никога обаче няма да забрави са трудните месеци преди появата на малкия му син Лео. „Ами беше наистина труден момент. Аз бях много притеснен освен за бебето и за Гери, как ще й повлияе всичко това. Тя беше 40 дни в болница, не й даваха да мърда, трябваше да ходи до банята с инвалидна количка. Не беше приятен момент в живота ни, имаше много притеснителни дни и нощи“, разказа Александър.

Всичко тръгва от стреса. „Събраха се много неприятности наведнъж и продължиха доста дълго време. В този случай ние и спечелихме, и научихме много неща. Научих още причини, заради които да се възхищавам на Гери. тя прояви невероятна сила и смелост в доста трудни моменти, в които не се знаеше какво ще стане. Тя беше като скала“, споделя още Александър за тежките месеци преди появата на Лео.

Гери Малкоданска се завръща на малкия екран сн. Фейсбук

Гери Малкоданска се завръща на малкия екран сн. Фейсбук

Ковачев подкрепя своята съпруга като й казва, че „всичко ще е наред“ и че „всичко ще свърши добре“. Той си поставя за цел да вярва в това, което казва на Гери, но разкрива, че винаги има съмнения. Александър си представя самолет попаднал в буря, но вярва, че накрая ще изгрее слънцето и така и става.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар