Щерката на Путин се показа след развода (Снимка и видео)

Щерката на Путин се показа след развода (Снимка и видео)
4 (80%) 1 vote

Дъщерята на Владимир Путин се появи в обществото след развода

Катерина Тихонова, която се смята за втора дъщеря на Владимир Путин, се появи след новината за развода си. Както е известно, наследницата на руския президент се раздели със съпруга си Кирил Шамалов. Обявеният за най-млад руски милиардер бизнесмен отказа да коментира развода им. Катерина също замълча по темата, но застана пред камерите, за да покаже, че не е ни най-малко съкрушена от раздялата им.

Тихонова бе представена като заместник-директор на Института по математически изследвания на комплексните системи в Московския държавен университет и ръководител на изследователската компания „Инопрактика“. В интервюто си тя по никакъв начин не коментира развода си, или отношенията с баща си. Интервюто, което даде обаче е една от редките й изяви пред камерите. Факт е, че Тихонова изглежда доста променена от последните й снимки, когато се състезаваше като рокендрол акробатка в състезание но художествена гимнастика.

По всяка вероятност появата й пред пресата има за цел да спре спекулациите, че има някакви проблеми след развода. Дамата е истинска мистерия дори в Русия, особено след като се разбра тайната на произхода й. Катерина рядко дава интервюта, а още по-рядко се появява пред камерите. Последната й поява е абсолютна сензация, но тя говори само за новите проекти в работата си.

Наследницата на руския президент се омъжи през 2013 година на тайна церемония. Тогава тя и съпругът й Кирил Шаламов изненадаха всички с новината за сватбата си. Тъстът подари на зет си подарък за стотици милиони долари. Пет години по-късно семейството се разведе и не се съобщава да имат наследници.

Путин

Дъщерята на Путин се показа след развода сн. You Tube

Неофициално, причина за развода е бившата любовница на Шамалов – Жана Волков. Красавицата и бизнесменът към днешна дата живеят в Лондон, по-далеч от дългата ръка на Путин. Шамалов отказва да коментира личния си живот. Катерина Тихонова също не е обсъждала развода си, но от последното й интервю се вижда, че не страда от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар