Колинда Грабар Китарович крие тежка драма в семейството си

Колинда Грабар Китарович крие тежка драма в семейството си
3 (60%) 1 vote

Колинда Грабар Китарович крие тежка лична драма

Дъщерята на хърватския президент Колинда Грабар Китарович няма да вземе участие във фигурно пързаляне „Златен пирует“ поради нараняване. Първата дама на Хърватия крие, че дъщеря й е пострадала по време на тренировки на леда и не е в състояние да се появи пред публиката. Въпреки че е ужасно притеснена за състоянието на детето си, хърватската президентка отказала да даде гласност на случая или да извести съгражданите си относно причините за инцидента. Тя направо опитала да скрие за случилото се, но отпадането на наследницата й от списъка със състезатели предизвикало въпроси.

И се наложило други да дадат отговорите им.

Както пише „Вечерни лист“, става дума за нараняване на гърба. От своя страна нейният треньор заяви, че това е стара контузия, която отново се е обадила. Свидетели обаче твърдят, че момичето е паднало по време на тренировки, като именно тогава си е наранило гърба. Веднага е откарана в болница, където е била хоспитализирана и са взети всички мерки, за да се избегнат усложненията. Не е известно дали е била изписана от клиниката, нито къде се възстановява. Треньорът й обаче заяви, че в момента тя е по-добре, но не се знае колко ще продължи своята почивка.

Въпреки това, сезонът за президентската наследница не е приключил, съобщава „Вечерни лист“. И ако има подобрение, младата наследница ще се бори за нова титла, при това доста скоро.

Китарович трябваше да представи страната си в международно състезание за фигурно пързаляне, което е едно от най-старите в Европа. Тя е била записана да участва в категорията „младежи“.

Колинда Грабар Китарович крие тежка лична драма

Колинда Грабар Китарович крие тежка лична драма сн. Интернет

Миналата година тя представи Хърватия на състезанието по фигурно пързаляне Grand Prix на ISU. Състезанието се състоя в Загреб, а родителите й викаха за нея от първите места край леда. Президентката тогава не скри, че се гордее с наследницата и очевидно заслужено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар