Спипаха Амал Клуни с близнаците (Вижте какви сладури са Ела и Александър)

Гласувайте за статията

Хванаха Амал Клуни в крачка, папараци я снимаха с двете й деца

Амал Клуни и Джорд не са от ония знаменитости, които крият децата си от любопитните хорски очи. Макара да не публикуват снимки на близнаците в социалната мрежа понякога се случва папараците да ги снимат.

Двойката макар и не често, но все пак дава възможност на феновете си както и на медиите да зърнат за малко Ела и Александър и да видят как те растат. И ето, че преди ден на фотографите им се отвори случай да щракнат мадам Клуни с малките сладури в Ню Йорк.

Снимка: spletnik.ru

Папараците успяха да снимат Амал с децата на излизане от хотела, където най-вероятно се е настанило известното семейство. Красивата госпожа Клуни излезе от вратата като в ръцете си държеше и двете деца. Които бяха прегърнали по една играчка – плюшено мече.

Ела и Александър са доста едри деца за едногодишната си възраст, забелязаха случайните очевидци. Те останаха учудени как елегантната им и слабичка майка успява да го носи и двамата. Направи впечатление, че нито Ела, нито Александър се притесниха от камерите. А се оглеждаха с интерес наоколо.

Гордият татко Джордж не веднъж е казвал в интервю, че момиченцето им е копие на Амал и има нейните красиви очи. А според неговите родители Ник Клуни и Нина Брус Алекс е копие на татко си. Свекърът на Амал твърди, че момченцето е наследило носа на баща си и има неговия профил, предават от електронното издание за свтски новини spletnik.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар