Принц Уилям не искал Хари да се жени за Меган Маркъл (+ Още разкрития) Преглеждания: 8778

Уилям и Хари имали сериозни разногласия заради Меган сн. You Tube
0
Оценете този post

Принц Уилям не искал Меган и Хари да се женят, кралицата разрешила

Принц Уилям и принц Хари са скарани от доста време, а причина за разрива им е именно Меган Маркъл. Оказа се, че херцогинята на Съсекс не е била особено добре приемана в двореца докато самата кралица не се намесила.

Виждайки, че отношенията между брат му и канадската звезда бързо се задълбочават, Уилям настоял пред Хари да забави малко нещата. „Той нямаше нищо против Меган конкретно. Просто седна и му каза, че е добре първо да я опознаят, а след това да планира бъдещето си с нея“, твърди източник пред „Сън“.

Хари приел съветите на брат си едва ли не като обида, което силно го разстроило. „Оттогава са в непрекъсната война. За военни почести, кой е по-плешив, кой е по-популярен. Превърна се в истински ураган“, разкриват придворни.

При все това, принц Чарлз, който изцяло подкрепял Меган, не могъл да се сдържи и посъветвал наследниците си да се помирят. Наложило се кралицата да се намеси, само и само да има мир в дома им.

И след като Уилям отказал да даде разрешението си за брака с Меган, Елизабет се съгласила. Тя и останалите опитали да приветстват Меган у дома си, но било доста трудно.

„Уилям продължава да мисли, че Хари е направил грешка. Особено след като тя отказа да види баща си на сватбата. Това не е нещо, което той можа да й прости или да приеме. Дори принц Чарлз се озадачи от решението й“, разкрива още придворният.

Принц Уилям не искал Меган и Хари да се женят, кралицата разрешила Принц Уилям и принц Хари са скарани от доста време, а причина за разрива им е именно Меган Маркъл. Оказа се, че херцогинята на Съсекс не е била особено добре приемана в двореца докато самата кралица не се намесила. Виждайки, че отношенията между брат му и канадската звезда бързо се задълбочават, Уилям настоял пред Хари да забави малко нещата. "Той нямаше нищо против Меган конкретно. Просто седна и му каза, че е добре първо да я опознаят, а след това да планира бъдещето си с нея", твърди източник пред "Сън". Хари приел съветите на брат си едва ли не като обида, което силно го разстроило. "Оттогава са в непрекъсната война. За военни почести, кой е по-плешив, кой е по-популярен. Превърна се в истински ураган", разкриват придворни. При все това, принц Чарлз, който изцяло подкрепял Меган, не могъл да се сдържи и посъветвал наследниците си да се помирят. Наложило се кралицата да се намеси, само и само да има мир в дома им. И след като Уилям отказал да даде разрешението си за брака с Меган, Елизабет се съгласила. Тя и останалите опитали да приветстват Меган у дома си, но било доста трудно. "Уилям продължава да мисли, че Хари е направил грешка. Особено след като тя отказа да види баща си на сватбата. Това не е нещо, което той можа да й прости или да приеме. Дори принц Чарлз се озадачи от решението й", разкрива още придворният. Двамата братя още са смразени и заради лудешките снимки на Хари в хотел в Мексико, където го щракнаха да палува без дрехи преди няколко години. И въпреки че именно благодарение на брака си с актрисата той се кротна, никой от семейството не е забравил. Нито пък са му простили тази изцепка.
Уилям и Хари имали сериозни разногласия заради Меган сн. You Tube

Двамата братя още са смразени и заради лудешките снимки на Хари в хотел в Мексико, където го щракнаха да палува без дрехи преди няколко години. И въпреки че именно благодарение на брака си с актрисата той се кротна, никой от семейството не е забравил. Нито пък са му простили тази изцепка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.