Кейт и Уилям отказаха да присъстват на коледно парти заради Меган и Хари

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям отказаха да присъстват на коледно парти заради Меган и Хари

Разривът е окончателен! Меган и Хари „изгониха“ Кейт и Уилям от коледното парти на кралската фондация, с което отново разпалиха слуховете за драми помежду си. Само дни след като стана ясно, че двамата братя са взели решение да разделят домакинствата си, идва и новината, че те няма да се появяват заедно по обществени събития. Вместо това ще имат собствени програми.

„В момента цялото домакинство се разделя. Хари и Уилям делят персонала си, като всеки служител решава за кой принц ще работи. Създава се нов офис в Уиндзор, във Фрогмор хаус, въпреки че двамата ще ползват някои от офисите в Кенсингтън за общи срещи“, твърдят източници от двореца.

Членовете на кралската фондация останали изумени, когато Уилям и Кейт отказали да се появят на срещата, а след това и на партито на фондацията. „Срамота е, че го пропуснаха. Беше наистина забавно“, твърдят те.

От двореца обаче настояват, че не се е очаквало дуковете Кеймбридж да присъстват на събитието. „Те ще присъстват само на ангажименти, които са свързани с техни лични проекти“, се казва още в коментара.

И въпреки клюките, че двете семейства са скарани, източници от двореца твърдят друго. „Това е необходимо. Всеки от тях е женен, има собствено семейство, не са длъжни постоянно да се появяват заедно. Да сте виждали принц Чарлз и братята му да са нонстоп заедно? Нелепо е? Принцовете имат собствени семейства, собствени програми и съвсем различни задължения един от друг.

Кейт и Уилям отказаха да присъстват на коледно парти заради Меган и Хари сн. You Tube

Кейт и Уилям отказаха да присъстват на коледно парти заради Меган и Хари сн. You Tube

На семейни сбирки и където е нужно, ще се появяват заедно, но през останалото време ще работят по свои си проекти. Глупаво е всички да очакват, че ще се държат за ръце като малки деца. Херцогинята на Съсекс е бременна и това е идеалният момент с принц Хари да се отделят и да създадат свой кръг“, казват още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар