Уош МС разтърси съквартирантите с думите си (Вижте как ги разплака)

Уош МС разтърси съквартирантите с думите си (Вижте как ги разплака)
1 (20%) 1 vote

Уош МС не можа да сдържи сълзите си

Уош МС разтърси съквартирантите в Къщата на риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“ с думите си. Рапърът успя да разплаче дори мъжете в риалити формата със своята изповед. „Приятели, чуйте ме внимателно! Отпуснете се, настанете се удобно и отворете сърцето си за мен“, четеше Уош, едвам удържайки сълзите си.

„Знам, че  е трудно… знам, опитайте само, моля ви… Аз есета не пиша, аз говоря и казвам това: „Обичам ви“, сподели рапърът застанал пред всички в Къщата. „Повярвайте! Знам, че е трудно, знам… Но е истина!“, продължи той, а очите на всички се напълниха със сълзи. „Баща ми е писал така: „Аз имам безброй много приятели, но те не подозират това“. Почуствах ви! Харесах ви! Обикнах ви! И винаги, но само ако имате нужда, ще ви защитя и браня със живота си! „, каза още Уош, плачейки.

„Така се прави, приятели. Другото е вятър и дим. Албена, Гъмов, Джули, Цеци, Никита, Благо, Злати, да победиш означава, че живееш. Печелите, пичове“, изповяда се рапърът и трогна всички с думите си. Последваха прегръдки и аплодисменти за него.

Уош разплака не само съквартирантите си в Къщата, но и феновете на риалити формата пред малкия екран. В социалната мрежа заваляха хиляди коментари в подкрепа на рапъра. „Уош победител! Искрен, неподправен и сърцат до края!“, „Браво, момче!“, „Ако спечели Уош, ще се радвам!“, „Уош, добро изказване! Точно, ясно, победител!“, пишат феновете в социалната мрежа Фейсбук.

Засега мненията им са разделени на две. Според една част, победител трябва да бъде именно рапърът, който трогна всички – Уош МС. Другата част са на мнение, че победител в риалити формат по Нова тв „Биг Брадър“ трябва да е Никита.

Уош МС разплака съквартирантите в Къщата и феновете пред малкия екран сн. Фейсбук

Уош МС разплака съквартирантите в Къщата и феновете пред малкия екран сн. Фейсбук

Благодарение на подкрепата на зрителите Джонсън продължава да се бори за победата. Къщата тази вечер напуснаха Албена Вулева и Цецо Андреев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар