Димитър Рачков си намери майстора

0

Постоянните капризи изиграха лоша шега на Димитър Рачков

Димитър Рачков си намери майстора. Заради постоянните си капризи той се прости в ролята си в спектакъла „Вражалец“. Още това лято е бил изгонен от постановката, научи Хот арена.

Причината за развоя на събитията се крие в претенциите на комика от Бургас. Той постоянно късал нервите на колегите си с постоянните претенции, които има. Рачков настоявал всички да се съобразяват с него. Той искал и представленията да се съобразени с натоварения му график. Освен в телевизията, той има и ангажименти със „Забраненото шоу на Рачков“. Билетите за него започват от 70 лв. Но въпреки високата им цена, Рачков винаги изнася представлението си в препълнени зали.

Заслуга за изхвърлянето му от хитовата постановка има Любо Нейков. Той е в основата на спектакъла, както и на частния театър „Мелпомена“. На Нейков му дошло до гуша от вечно мрънкащия Димитър Рачков и му посочил врата. Неговото място вече е заето от Станимир Гъмов.

Графикът на Любо Нейков също е изключително натоварен. Освен като комик, той се изявява и като продуцент. Но въпреки това, никога не е настоявал другите да се съобразяват с него. Нито веднъж той не си е позволил да прояви капризи, за разлика от Рачков, коментират актьори от театралните среди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.