Митьо Очите в затвора на ужасите в Турция

Митьо Очите в затвора на ужасите в Турция
5 (100%) 1 vote

Митьо Очите моли да го предадат на родните власти

Митьо Очите очаква с нетърпение завръщането си в България. Няколко месеца той е в затвор номер 3 в Истанул – Малтепе. В средата на лятото той беше задържан в южната ни съседка, но все още не е предаден на родните власти заради тромавата процедура, пише „Ретро“ .

Въпреки, че се нуждае от специфични медицински грижи, нашенецът не получава такива в затвора Малтепе. След покушението срещу него, той претърпя поредица от операции и все още не се е възстановил напълно.

Мафиотът е написал молба до турския консул да бъде разгледан по-бързо неговия случай. Но е получил отговор, че в случая се прилагат действащите закони и той трябва да изчака, както всеки друг затворник, научи „Ретро“.

В Турция, както и в Сърбия, процедурата е изключително тромава. Тя преминава през два етапа. Първият е свързан с гледане на делото. Но след като излезе съдебното решение, започва втори етап, а той е свързан с одобряване на решението от външното и вътрешното министерство.

Липсата на адекватна медицинска помощ не е единственият проблем за Митьо Очите. Той е настанен в тясна килия с още 50 затворници, въпреки че капацитетът й е за 28 души. Някой от тях дори спят на земята, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Митьо Очите в затвора на ужасите в Турция”

  1. Иванчо

    Дек. 07. 2018

    Горкият !!!!! Съжалявам го, горкото момче!!!!! Ами те тези турски затворници могат и да го „опънат“!!!!!! A Митьо има толкова чувствителна душа!!!!!

Добавете коментар