Антон Хекимян проговори за личния си живот

Антон Хекимян проговори за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян не крие, че пренебрегва личния си живот за сметка на професионалния

За никого не е тайна, че Антон Хекимян е голям работохолик. И често заради работата страда личния му живот. Миналата година приключи връзката му с неговата колежка Василена Гръбчева. Любовната им история продължи цели 4 години.

Новината за раздялата им дойде неочаквано. Малко преди блондинката да го зареже, Хекимян обяви, че двамата вече мислят за брак и дете. Не е ясно каква е причината за разлъката им. Василена така и не проговори за това. Антон Хекимян също предпочете да запази в тайна причината за края на връзката му с красавицата, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

От миналото лято блондинката спря да публикува снимки с него на профила си в мрежата. И тогава стана ясно, че двамата са се разделили. Но въпреки всичко, към днешна дата тях продължава да ги свързва голямо приятелство. Но не по същия начин е приключила предишната връзка на телевизионера.

Той сподели, че тя е продължила две години. За бившата си приятелка Тони, както  го наричат колегите му, направил и невъзможното. След раздялата той бил съсипан и дори стигнал дъното. Телевизионерът дори планирал брак с любимата си, но тя му разбила сърцето, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар