Ани Салич стана студентка

Ани Салич стана студентка
5 (100%) 1 vote

Ани Салич няма намерение скоро да се пенсионира, а планира да покори нови върхове в кариерата си

Въпреки, че вече е на 50 години, Ани Салич не мисли за пенсия. Амбициозната телевизионерка няма никакво намерение да се оттегли и вместо това има планове за кариерно развитие в ново амплоа.

Екранната половинка на Ники Дойнов записа второ висше. Тя е студентка във Военна академия. Новинарката е избрала специалност „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма“.

В годината, в която синът й Лазар завърши средното си образование, тя реши да запише второ висше. И от тогава Ани Салич е студентка във Военна академия. Тя не пропуска лекции и упражнения и почти всеки ден е във ВУЗ-а.

За колегите й не е тайна, че тя няма намерения скоро да се пенсионира. Ани мечтае за кариера в политиката и вече е направила първата крачка към реализацията на това свое желание. Но докато това стане реалност, тя ще продължи да работи като водеща в Нова тв.

Публична тайна е, че за работата си там тя получава месечно възнаграждение в размер на 12 000 лв, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

За разлика от нея колегата й Ники Дойнов от години не успява да завърши висшето си образование. Той следва право в Югозападния университет, но тъй като има доста невзети изпити, все още не е получил дипломата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар