Никол Шерцингер сдобри Гришо с бившата му

Никол Шерцингер сдобри Гришо с бившата му
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер събра Гришо с бившата му, за да изяснят отношенията си

Никол Шерцингер направи нещо, което нито една от любимите на Григор Димитров не би си позволила. Изпълнителката го събра със Серина Уилямс, за да изяснят отношенията си. Причината за постъпката на Никол е приятелството, което я свързва с тенисистката. Двете са изключително близки.

Преди дни Никол уважи събитие, свързано със Серина. Настоящата любима на Григор Димитров присъства на откриването на новия магазин за дрехи на тенисистката в Лос Анджелис. Двете дори се снимаха заедно и демонстрираха изключително близки отношения. Освен Никол, на откриването присъстваше и Ева Лонгория.

Дълги години Серина беше в обтегнати отношения с Григор Димитров. Тя така и не му прости, че я заряза заради Мария Шарапова. Дори в свое интервю Серина заяви, че нашенецът е човек с каменно сърце. Нападките й не подминаха и Маша. Тъмнокожата тенисистка определи колежката си скучен човек.

И до днес двете не се понасят и когато се засекат някъде винаги се усеща напрежението между тях. За сметка на това Никол и Серина са в перфектни отношения. Певицата дори направила всичко възможно настоящият й любим и бившата му да изгладят различията, които има между тях.

След разговора между Серина и Григор, всичко лошо вече е останало в миналото и двамата отново са приятели, пише Хот арена. Заслугата за това е изцяло на Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар