Гаджето на Уош МС: Дали сме си период на размишления (Вижте още)

Гаджето на Уош МС: Дали сме си период на размишления (Вижте още)
2 (40%) 1 vote

Гаджето на Уош МС разкри какво всъщност им пречи в тяхната връзка

Гаджето на Уош МС – Мария, разкри какви всъщност са отношенията помежду им. Заедно ли е все още двойката или не. Тръгнаха слухове, че Мария и Уош са се разделили точно преди рапъра да влезе в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“.

Днес Мария даде първото си интервю в „На кафе“. Пред Маги Сидерова тя разкри какви са истинските отношения между нея и Уош и двойка ли са все още. В Къщата на риалити формата рапърът се натъжава много, когато стане въпрос за неговата любима. Студентката сподели, че отношенията между двамата са доста сложни.

„В сложни взаимоотношения, защото аз съм много малка. Това е всъщност най-големият проблем. Аз съм на 20 години, той вече е един зрял мъж, готов за семейство. И оттам идват всъщност всичките проблеми“, напълно искрена е Мария пред Маги Сидерова.

Тя разкрива още, че проблемът не е в „самата разлика“. „Проблемът е, че аз не съм готова все още за някакви по-сериозни крачки“, признава половинката на Уош МС. Мария не се вижда да предприема по-сериозни крачки с никого засега, защото все още е твърде млада.

Студентката и рапърът в момента обмислят дали има смисъл да продължават връзката си. „И засега сме си дали един период на размишления“, признава още Мария.

Половинката на Уош каза също, че ги запознават техни общи познати. „Те бяха няколко срещи докато решим, че се обичаме“, споделя тя. Двамата обичат да прекарват времето си заедно, да гледат филми и просто да се наслаждават на котката си, да слушат музика или да си говорят.

Уош МС и Мария обмислят съвместното си бъдеще сн. ХотАрена

Уош МС и Мария обмислят съвместното си бъдеще сн. ХотАрена

Според Мария Уош е много добър, красив е. Той искрен и чист като човек и можеш да разчиташ на него във всеки един момент, описва своя любим студентката. Не е ясно обаче кой от двамата е по-здраво стъпил на земята, признава още Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар