Японска диета, с която да сме в топ форма за празниците (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Японска диета топи килограмите, хранителният режим е супер ефективен

Японската диета не е нито сложна, нито пък екзотична. Само, че в нея са включени сериозни ограничения. Храната трябва да се приема три пъти дневно, не са предвидени допълнителни закуски. А количеството на въглехидратите се свежда до минимум.

Хранителният режим се основава на протеините. Всички продукти с високо съдържание на протеини са разрешени. Като например яйцата, пуешкото, пилешкото, телешкото, риба и морски дарове. Разрешават се и млечните продукти, но трябва да са обезмаслени – с не повече от 2,5 масленост.

На всяко едно хранене могат да се приемат само по 200 г на веднъж. Месните продукти е необходимо да са печени или задушени, но не в масло.

Освен на протеините се залага на растителните продукти. Които задължително трябва да са с високо съдържание на фибри. Към всяко хранене се добавят задължително плодове или зеленчуци. Като последните е по-добре да се ядат сурови или печени на скара.

Още един важен компонент включва японската диета. Това е приема на достатъчно вода. След като приемаме протеини и фибри организма ни ще се нуждае от повече течности. В това отношение няма специални изисквания спрямо напитките. Освен вода може да се включат чай, кафе, сокове и даже чаша сухо вино. Но е задължително да не съдържат захар.

Към забранените храни по време на диетата са всякакъв вид сладки неща. Също така от растителните храни не бива да консумираме картофи и банани. Изобщо не се допускат продукти с голямо съдържание на въглехидрати, предават от zdrave.to.

Диетата се прилага в продължение на 14 дена. Не е препоръчително да се следва повече от два пъти в годината. Резултатите трябва да се видят след двете седмици когато ако сте я спазвали правилно ще се разделите с от 4 до 8 килограма и метаболизма ви ще е подобрен.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар