Преслава се гласи за жури в „Като две капки вода“ (Вижте колко иска)

Гласувайте за статията

Преслава с колосален хонорар за „Капките“

Преслава се гласи за жури в „Като две капки вода“. Поп фолк изпълнителката водела активни преговори с продуцентите като се надявала да измъкне колосален хонорар от шоуто. Преси, която съвсем наскоро стана майка и разходите й покрай бебето се увеличиха, се надявала да измъкне по 10 хилядарки за всеки епизод с нейно участие.

Епизодите са общо 12. Преслава се надявала да получи общо 120 бона от участието си в „Капките“, ако сделката се финализира, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

От Нова тв все още не са обявили, че ще има седми сезон на предаването за музикални имитации. Вероятността пролетта да мине без едно от най-рейтинговите предавания на медията, е почти нулева. След изключително ниския рейтинг на „Биг Брадър“, ако има следващ сезон на „Като две капки вода“, това ще върне зрителите пред малкия екран.

Очаква се пролетта да видим нови лица в шоуто за имитации и това да компенсира спада в рейтинга.

Тази сума, която Преслава иска обаче, не е давана на никого. Тя е една от най-високите, който звезда си е позволявала да иска. Ако случайно преговорите пропаднат, съществува вероятността да видим поп фолк изпълнителката само в едно или две предавания.

Преслава вече е участвала в „Капките“ и като състезател. Тогава поп фолк изпълнителката стигна до финала, въпреки жестоките критики от страна на Фънки. Оказва се, че „войната“ между двамата в шоуто привличала много зрители пред екраните. Затова продуцентите мислели да повторят тази схема и в седми сезон на предаването. И тъй като нямало как Преслава да влезе за втори път като състезател, единственият вариант бил да я вкарат в журито.

Преслава става жури в "Като две капки вода" сн. Фейсбук

Преслава става жури в „Като две капки вода“ сн. Фейсбук

През лятото се говореше, че Преси ще заеме мястото на Камелия в „Гласът на България“, но в крайна сметка блондинката остава в предаването. Преслава пък продължи да търси друга престижна позиция, на която да блести от малкия екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар