Слави Трифонов прави ремонт за 200 бона

Гласувайте за статията
Слави Трифонов ще отмаря на диван от абанос за 27 000 лева

Шоуменът Слави Трифонов се е заел с нелеката задача да посрещне Коледа в обновен апартамент – пише в. „Уикенд“. Шоуменът от няколко седмици прави освежаващ ремонт на жилището си на столичния бул. „България“ – твърдят пред изданието негови съседи.

Дългия искал до празниците да приключи с майсторите, които се подвизавали из просторния му дом от 380 квадрата. Естествено, шоуменът не пести средства за подновяване на покоите си. Той е наел елитна бригада, която не само да измаже стените, да подмени подовата настилка, но и да изчисти след себе си. Според източници на изданието ремонтът щял да излезе около 200 бона. Само един от диваните му струвал 27 хиляди лева – изящната мебел била от абаносово дърво и кожа телешки бокс.

Слави Трифонов е известен с манията си за подреденост, а както сам е признавал, хаосът буквално го влудява. Хората, които Дългия е канил в апартамента си са много малко, затова и малцина могат да кажат какъв точно е интериорът на жилището. Последната жена, пребивавала в дома му, бе плеймейтката Нора Недкова. Варненската блондинка изкара 4-месечна афера с шоумена, но в крайна сметка той й би шута и мадамата вече няма достъп до дома му – коментира в заключение изданието.

Малцина са виждали дома на Слави Трифонов

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар