Истинска дама! Амал Клуни събра погледите в Ню Йорк (Вижте я по-ослепителна от всякога)

Гласувайте за статията

Амал Клуни е безупречна дама, адвокатката е по-блестяща от всякога на официално събитие в Ню Йорк

40-годишаната Амал Клуни и нейната половинка 53-годишният холивудски актьор Джордж Клуни вчера се появиха на годишната церемония по награждаването на Асоциацията на кореспондентите на ООН в Ню Йорк.

За появата си съпругата на Джордж бе избрала дълга до земята рокля в синьо и бяло. Ушита от шифон с тънки презрамки. Тоалета бе комбинирала с големи скъпоценни обеци и малък черен клъч.

Снимка: spletnik.ru

Разкошната коса на Амал бе разпусната свободно, но оформена в едри къдрици. Гримът й бе дискретен като акцента му падаше на ярко червеното червило за устни.

Снимка: spletnik.ru

В тон със половинката си чаровният мистър Клуни бе облечен с класически смокинг, а перфектният му външен вид бе допълнен от снежно бяла риза и черна папионка.

Съпрузите се появиха пред публиката като се държаха за ръце и изглеждаха много щастливи.

Звездана двойка се прибра вкъщи с награда. Амал, която е известна активистка, застъпваща се за правата на жените и успешен адвокат по граждански дела получи приза „Гражданин на света”.

Да я подкрепят бе дошъл не само съпруга й, но и неговите родители  – Нина и Ник Клуни. Близнаците на двойката обаче ги нямаше на официалното награждаване. Явно, че Ела и Александър са останали вкъщи заедно с бавачката си, предават от електронното руско издание за свтски новини spletnik.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар