Хороскоп за 6 декември, четвъртък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „България днес“

Овен
Въпреки че обстоятелствата се развиват благоприятно за вас, не е лошо да се концентрирате в задачите си. Не пилейте пари, не бъдете хаотично предприемчиви, а постоянно дръжте пред погледа си главната цел. Не бива да се претоварвате и с работа. Ако възникнат пречки, по-добре се съобразете с тях и изчакайте. Възможно е да сте принудени да оттеглите свое решение.

Телец
Вероятно ще се чувствате щастливи, но внимавайте от емоции да не си причините главоболия. Желателно е да сте по-въздържани, защото ще навредите не само на себе си, а и на други хора. Освен това не бъдете много самоуверени и не се опитвайте със сила да постигате успех.

Близнаци
Дори да изживявате някои несгоди, хубаво би било да протегнете на други ръка за помощ. Впоследствие ще има реванш, ще се убедите в позитивните резултати от действията си. Бъдете предпазливи в отношенията с близките. Сега не очаквайте от тях признание на способностите и деловите ви постижения. Задават се малки промени, които обаче ще се окажат достатъчен стимул за вас.

Рак
Общо взето – хубав ден, въпреки че не липсват пречки. Не се разстройвайте от незначителни поводи. Възможно е да сте сгрешили в преценката си за нещо, към което се стремите. Нищо чудно да си промените желанията. Ще имате време за почивка, възползвайте се. Дори да се случи нещо неприятно във вашата среда, това с нищо няма да ви навреди.

Лъв
Онова, над което сте се трудили дълго време, най-сетне ще даде благоприятен резултат и ще ви бъде заплатено. Упоритата и добросъвестна работа ще донесе висока оценка и признание. Колкото сте по-предприемчива, толкова повече успехът ще ви следва.

Дева
Старайте се да бъдете много внимателни и деликатни по време на срещи, визити и дори случайни сблъсъци. Не подценявайте качествата у другите. Толерирани сте от влиятелно място, но се съобразявайте с мнението и препоръките на онези, които са по-компетентни и притежават по-голям опит от вашия.

Везни
В делови аспект сте доста активни, но по отношение на личния живот не е изключено да се чувствате нещастни. Заемете се с нещо ново, в работата си ще откриете необходимите стимули и удовлетворение. Освен това доходите не са за пренебрегване, още повече че при вас тенденцията е прогресиращо благоприятна.

Скорпион
Трудности от професионално естество може да вгорчат деня ви. Наблюдава се известен регрес в делата, препоръчва се настойчивост. Понякога необходимият вид настойчивост е търпението, но все пак не се отказвайте предварително. Приемете обстоятелствата като вид изпитание и потърсете опора в любовта.

Стрелец
Наблюдават се трудности и неприятни моменти в частния ви живот. Опитайте да се заемете с нещо ново и работите ви ще се подобрят. Избягвайте конфликти. Бъдете разумни и не се задълбочавайте в несъществени случки. Вероятно се смятате за жертви на обстоятелствата, но помислете дали не сте допуснали грешка. Задава се благоприятна промяна.

Козирог
Хубаво време за работата ви, но не проявявайте небрежност и лекомислие. Професионалното ви развитие е благополучно, но не отказвайте оферти за допълнителен ангажимент. В личен план обстоятелствата са затормозяващи, но е необходимо изчакване и търпение.

Водолей
Нервен и напрегнат ден, в който емоциите преобладават. Старателно заобикаляйте конфликтите. Съсредоточете се в работата си. Ако обръщате внимание на дребните неща, само пилеете силите си и се унижавате. Изпъкват изгодни условия за печалби.

Риби
Изглежда вашата щастлива звезда огрява делата ви. Те се развиват равномерно и успешно, като перспективите за бъдещето са още по-обнадеждаващи. Имате прекрасни възможности да осъществите замислите си и да получите желаното възнаграждение. Не е маловажен и успехът ви в любовта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар