Нострадамус: Очаквайте бедствия и урагани и земетресения! (Вижте какво още вещае за 2019г)

Гласувайте за статията

Нострадамус със зловещ предсказания за 2019г, вижте какво вещае и косите ви ще настръхнат

Нострадамус е един от най-великите пророци в цял свят. Неговото рождено име е Мишел дьо Нострадам и се ражда през 1503 година във Франция. Неговият най-прославен труд се казва „Предсказания”. Неговото първо издание се появява на бял свят през 1555 г.

Колаж: ПИК

Пророкът предсказва бъдещето по много оригинален начин като пише закодирани четиристишия, в които се разкрива какво ще се случи в света с хилядолетия напред.

Според Нострадамус краят на света ще се състои през 3797 година, а следващата, която ще посрещнем на 1 януари той смята, че ще е на справедливостта. Всеки ще си получи заслуженото, ще сърба това, което е надробил в миналото си. Но пророкът вижда и много природни бедствия, които застрашават света.

За идващата 2019 той вижда урагани и земетресения, които ще разтърсят северните части на Америка. Но пък годината ще бъде на финансова стабилност и просперитет, предават от ПИК.

Има обаче едно, единствено условие. И то е парите да се използват само за постигане на добри цели. Ако това не стане може да се очаква икономически срив.

Нострадамус смята, че хората ще подобрят здравето си и ще страдат от по-малко болести. Промените в климата няма да спрат и все повече ще се усеща влиянието им върху Земята. Политиците обаче ще успеят да постигнат споразумение и ще се справят със замърсяването на планетата. Което е следствие от човешката дейност.

Както и други пророци французинът смята, че броят на природните бедствия ще се увеличи. Както и тяхната сила.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар