Албена Вулева крие срамно минало (Вижте какво не иска да си спомня)

Гласувайте за статията

Албена Вулева не иска да си спомня миналото, крие неумелите си първи стъпки в телевизията

Албена Вулева, която заяви в прав текст на Никита, че има блестящата кариера на телевизионното поприще и е звезда не винаги е била толкова уверена в себе си.

Топ скандалжийката, която демонстрира прекалено самочувствие и увереност в младостта си крие притеснение от прощъпулника си на малкия екран.

Вулева се появява за първи път в телевизията като момиче на късмета в едно от първите развлекателни предавания шоуто „Невада”. Там тя не се чувствала никак комфортно заради взискателния си шеф Къци Вапцаров.

От там излязоха звезди като Гала и Ива Екимова, които станаха много популярни в последствие и в обществото си смятат за по-успешни от блондинката Албена.

Няколко години по-късно Вулева успява да направи светкавичен пробив с култовото си предаване „Сигнално жълто” по кабеларката СКАТ. Само, че нападките, които отправя към куп популярни личности са й стрували скъпо. Журналистката е претърпяла всякакви заплахи и псувни както и заплахи срещу екипа й. Водещата на таблоида получи дори халба бира в лицето си от Слави Трифонов.

Макар в предаването си да сипе злъч и да оплюва наред фолк певиците, които уж не може да понася Вулева понякога е виждана да върти кючеци на партита под звуците на фолка. Очевидци как се кълчи водещата станаха и зрителите на БИГ Брадър на нощния купон в Къщата в Нови хан, предават от hotarena.net.

Освен от местата където е работила Албена се срамува и от проваления си брак. Тя се омъжила едва 19 годишна по настояване на майка си. Самата тя призна пред съквартирантите непоправимата си грешка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар