Снимат седми сезон на „Откраднат живот“? (Подробности)

Снимат седми сезон на „Откраднат живот“? (Подробности)
3 (60%) 2 votes

„Откраднат живот“ отново на екран

„Откраднат живот“ ще се завърне на екран. Неочакван обрат за хитовия медицински сериал по Нова тв. Над сериала бе надвиснала опасността да отпадне окончателно от ефир. През последните месец-два телевизионната поредица бе „на трупчета“, пише pik.bg. Очертаваше се края на хитовия сериал, защото болница „Свети Кирил“, която се намира на територията на киноцентъра с Бояна, предстои да бъде срината до основи.

На мястото на болницата ще бъдат построени нови декори. Надвиснала над „Откраднат живот“ опасност обаче отпада. Специално за седми сезон на хитовия медицински сериал по Нова тв е започнал строеж на нова болница, в която любимите актьори на зрители ще продължат да разгръщат екранните си образи и занапред.

Шести сезон на сериала – „Анатомията на гнева“, пожъна огромен успех. Сезонът, който приключва в петък, имаше наистина висок рейтинг. Това е амбицирало Евтим Милошев и той е направил всичко възможно, за да спаси сериала и зрителите да могат да се радват на още сезони.

Създателят на докторската сага и неин продуцент е уредил строеж на нова сграда, в която ще бъде преместено цялото оборудване от настоящата болница. Тя ще се превърне в снимачна площадка на следващия седми сезон на сериала.

В този сезон на „Откраднат живот“ зрителите имаха възможността да се насладят на играта на наистина много добри актьори от родното кино и театър. Владо Пенев влезе в ролята на директор на болница „Свети Кирил“. Любимецът на публиката Юлиан Вергов също се завърна в ролята на доцент Банков след като пропусна 5-ти сезон на сериала.

Невероятни превълъщения направиха и още три звезди от Народния театър – Владо Карамазов, Ани Пападопулу и Теодора Духовникова.

"Откраднат живот" отново на екран сн. Фейсбук

„Откраднат живот“ отново на екран сн. Фейсбук

Предстои да гледаме и седми сезон на хитовия медицински сериал. В него ще видим как ще се развие съдбата на любимите ни персонажи и в какво ще ги въвлече животът този път.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар