Зетят на Владимир Путин вдигна сватба с любовницата си (Вижте заради коя заряза дъщеря му)

Гласувайте за статията

Зетят на Владимир Путин вдигна сватба с любовницата си

Зетят на Владимир Путин — Кирил Шамалов вдигна втора сватба. Бизнесменът, който минаваше за един от най-богатите мъже в Русия, изостави жена си Катерина Тихонова, за да се ожени за любовницата си Жана Волкова.

„Той наистина има стоманени топки“, „Цяло чудо е, че е още жив“, „Не е за вярване, че се реши да го направи“, коментират в обкръжението на Шамалов.

Кирил Шамалов бе женен за дъщерята на Владимир Путин — Катерина Тихонова. Тя също се занимава с бизнес и управлява една от най-известните научни институции в Русия — Московския държавен университет, занимавайки се с инвестициите и научните проекти ръководени от него.

Двойката се омъжи край Томб преди две години на тайна церемония. Сватбата бе изключително пищна, но както се говори, семейното щастие не е продължило дълго. Путин така и не потвърди, че Катерина е негова дъщеря, но приликата помежду им е поразителна. Освен това дамата се прочу с участието си в различни състезания по художествена гимнастика и е изявен спортист.

Предполага се, че при развода си Шамалов е загубил повече от половината си състояние. Но дори и това не го отказало от идеята да се ожени повторно. Настоящата му съпруга е Жана Волкова — светска красавица, която по нищо не прилича на Катерина. Тъмнокосата дама излиза с бизнесмена от миналото лято, но се смята, че едва преди няколко седмици са се оженили.

Зетят на Путин се ожени повторно колаж: Интернет

Зетят на Путин се ожени повторно колаж: Интернет

Тя ловко криеше връзката си с бизнесмена, дори и от най-близките си приятели и познати. Двойката живее повечето време в Лондон, вместо в Русия. Според мнозина една от причините е, че дългата ръка на Путин няма да стигне Шаламов там. Освен това той се надявал да излезе от черния списък на Белия дом и да получи право да пътува до САЩ, след като вече няма никакви връзки с фамилията Путин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар