Хилари Клинтън игнорира Тръмп на погребението на Буш

Гласувайте за статията

Хилари Клинтън с ледено посрещане към Тръмп на погребението на Буш

Петима президенти и не един и двама бъдещи крале изпратиха Джордж Буш – старши. Но Хилари Клинтън бе една от жените, които открито игнорираха новата президентска двойка, когато се появи в Капитолия.

Хилари и Бил бяха настанени до семейство Картър, а точно до тях седяха семейство Обама. И въпреки че Мишел и Барак бяха сърдечно посрещнати от всички, това не може да се каже за настоящия държавен глава на САЩ.

Семейство Обама поздравиха Тръмп, които пристигнаха последни в залата, но Хилари се беше втренчила напред с каменно лице. Опонентката на Доналд Тръмп, която го би и по гласове, но загуби само заради сложната избирателна система на САЩ, не си направи труд дори да кимне на двамата съпрузи. Бил бе по — любезен и поздрави наследника си с усмивка. Същото отношение получи и Мелания, която бе неизменно до съпруга си.

На погребението дойдоха още Джаред Къшнър и Иванка Тръмп, както и принц Чарлз, Джими Картър и съпругата му Розалин, както и почти целия клан Буш. Бившият президент — Джордж Буш — младши, пристигна придружен от съпругата си Лора, заедно с дъщерите си Джена и Барбара. Само преди няколко седмици в семейството бе организирана сватба, по повод венчавката на Барбара и всички празнуваха. Днес обаче кланът Буш изпраща патриарха на фамилията, който почина след продължително боледуване.

Буш седна при семейството си, но бе неизменно любезен и поздрави всички държавни глави, които седяха на първия ред. След поклонението, което ще продължи до утре, 41-я президент на САЩ ще бъде погребан в семейната гробница в Мейн. Специално за церемонията, Доналд Тръмп предостави правителствения самолет за изпращането му.

Хилари Клинтън игнорира Тръмп на погребението на Буш сн. CSPAN

Хилари Клинтън игнорира Тръмп на погребението на Буш сн. C-SPAN.org

Джордж Буш — старши загуби съпругата си Барбара през април тази година. Тогава Тръмп не уважи погребението, но Мелания присъства. Три месеца по-късно той имаше щастието да придружи внучката си до олтара. Но дори и това не го върна към живот и той почина след продължително боледуване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар