Златка Райкова забърка Благой Георгиев в голям скандал

Златка Райкова забърка Благой Георгиев в голям скандал
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова налива масло в огъня и това със сигурност ще изиграе лоша шега на нейния любим

Златка Райкова успя да забърка Благой Георгиев в голям скандал. Повод за това стана поредната мисия в Къщата. От успеха й зависи дали съквартирантите ще имат възможността да разговарят с най-скъпите за тях хора.

Златка поиска да разговаря с родителите си, които многократно е разочаровала в годините. Този път тя се надява, че им е дала повод да се гордеят с нея. Блондинката разговаря и със своя любим и го попита той с кого ще пожелае да се чуе.

Благо не скри, че децата му липсват и иска да ги чуе. Футболистът се оплака на любимата си, че няма да получи разрешение от майка им. От думите му стана ясно, че той говори за Христина Витанова, от която има син и дъщеря.

Публична тайна е, че отношенията между двамата са изключително обтегнати. Заслуга за това има и Златка. Докато Благо беше с Есмер, ледовете между него и Христина започнаха да се топят. Бившата гимнастичка дори разреши на децата си да отидат на почивка с баща си и мащехата им.

Златка изслуша Благо и заяви, че го разбира. Но Христина няма да се съгласи той да говори с децата им, тъй като е изключително зъл човек. Думите й със сигурност ще станат причината за влошаване отношенията на Джизъса с майката на Йоана и Давид, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар