Зрителите размазаха Златка Райкова след цирка в Биг Брадър снощи!

Истински цирк разигра Златка Райкова снощи. Плеймейтката не спира да буни духовете, както в Къщата, така и извън нея. В една от най-известните домове в България тя влезе заедно с Благой Георгиев. [caption id="attachment_574786" align="aligncenter" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова стана за смях с "бременността" си[/caption] Той е актуалното й гадже, с когото русата фурия иска да създаде семейство и както се разбра, да има бебе. Не й пречи факта, че той вече има три деца от две жени. А тя пък, че и преди се сгоди в нов телевизионен формат, в който участваше. Припомняме, че блондинката пя на сцената на музикалното шоу „Като две капки вода”. Там тогавашното й гадже Георги Валентинов падна на колене пред цяла България и й подари годежен пръстен. ММА боецът я попита дали ще се омъжи за него и тя отговори положително. По изпитан терк бившият футболист също я попита в ефир дали ще стане негова жена и Златка отново каза познатото „да”. Само че сега плеймейтката влезе в нова роля - на бъдеща бременна жена.

Но мнозина заподозряха, че това е поредният цирк, който скандалната моделка разиграва на живо. Първи с нея си подигра Големия брат. Въпреки желанието на жената до Джизъса исканите тестове за бременност да останат тайна, той съобщи на останалите съквартиранти, че те са в изповедалнята.

И макар да пророни доста сълзи от срам, малко преди това плейметката не спираше да обяснява на всички, че цикъла й закъснава от няколко дни. Останалите съквартиранти се юрнаха да й помагат и зачакаха с трепет резултата. Единствено Благой показа безразличие и не спря да лющи семки. Цели четири теста й бяха необходими на Злати, за да разбере, че не е бременна. Но показните й действия взривиха зрителите и те не спират да я критикуват в мрежата. „Толкова куха, че дори не може да се изпикае”, пише Данислав Даниелов. „Грозна реклама си правят !!! Ако не искаше да е публично можеше да изчака една седмица ! Много е фалшиво всичко, аман от джуки и сълзи. Все е влюбена , вечно бременна”, отсича Александрина Стоянова. "Това беше най голямата идиотщина просто не е достойно за жена в ефир да каже че цикъла и закъснява и да поиска тест тая златка е много тъпа!", смята Румяна Машева.