Илиана Раева в екстаз: Взриви с невероятна новина! (още подробности) Преглеждания: 6216

България отново ще бъде домакин на световното по художествена гимнастика. Илиана Раева е на седмото небе
0
4.5/5 - (2 votes)

Илиана Раева е на седмото небе от щастие след тази вест!

Златното момиче Илиана Раева буквално не стъпва по земята от щастие. Вчера тя научи новина, която я разтърси, а минути по-късно я сподели с всички в социалната мрежа. Всъщност щастието  и гордостта са за цяла България, която отново е избрана за домакин на Световното първенство по футбол. Ето и думите на Илиана Раева:

Илиана Раева
България отново ще бъде домакин на световното по художествена гимнастика. Илиана Раева е на седмото небе

„ЕКСКЛУЗИВНО!!! СТРАХОТНА НОВИНА ЗА БЪЛГАРСКАТА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА И БЪЛГАРИЯ!!!

Централата на FIG единодушно е приела решение през 2022 година София отновода бъде домакин на световното първенство по художествена гимнастика!!! Световното ще бъде проведено между 12 и 18 септември 2022 година.

Българската публика отново ще има удоволствието да се наслади на красивия спорт в зала Арена „АРМЕЕЦ“, горди сме с признанието на ръководителите на световната централа във FIG!!!

Ето и официалния текст:

“На среща на Изпълнителния комитет на Международната федерация по гимнастика /FIG/, провела се на 30 ноември и 01 декември 2018 година в Баку, Азербайджан, членовете на ИК единодушно са взели решение да поверят на България и Българската федерация по (художествена) гимнастика домакинството на 39-тото Световно първенство по художествена гимнастика.

То ще се проведе между 12 и 18 септември 2022 г. Новината беше качена днес на официалната интернет страница на FIG“, публикува в профила си Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.