Николай Бареков: Решението на Брюксел за шофьорите ни е пълна катастрофа! (още подробности)

Гласувайте за статията

Николай Бареков бесен, че на Брюксел не му дреме за България!

Евродепутатът Николай Бареков изригна с гневен пост в мрежата преди часове. Както и с горчивото, но реално заключение, че на никого в Брюксел не му дреме за България. Предаваме думите му без редакторска намеса:

Бареков

Бареков бесен от решението за шофьорите ни в Брюксел

„Пълна катастрофа с днешното решение в Брюксел с правата на българските шофьори на тирове и автобуси в ЕС. Най-умното, което един тъпак – евродепутат от ГЕРБ съумя да каже:

Надявал се този Европарламент да не спусне окончателно гилотината на Макрон. Щели да се молят да е следващият. Тоест, ако може след изборите, на които ГЕРБ ще прати поредните тъпаци в Брюксел да въртят опашки.

Това ви показва кръгозора на тези, които ви управляват от над 10 години. От избор на избор и от свирка на свирка на шефовете им от ЕНП до пълен разпад на всичко.

За транспортната гилотина предупредих първи и единствен в своя реч пред парламента в Страсбург още през 2015 година и никой друг български евродепутат или партия тогава не ме подкрепи. Да си знаете“, заяви Николай Бареков.

„Тотална дебилност е плъпнала! Дори не съзнават какво вършат?! България нявга е била под море, днес сме и на социалното дъно… Единствен Балкана е стърчал! Без бунтове и той ще потъне…“, коментира под поста му режисьорът Максим Генчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар