Христо Сираков не спира да глези гаджето си Жанета Осипова!

Христо Сираков не спира да глези гаджето си Жанета Осипова!
4.5 (90%) 2 votes

Жанета Осипова е новата тръпка на мачото Христо Сираков!

Христо Сираков се показва като голям джентълмен и пред новата си любов. Плейбоят, известен като Ицо Стоте манекенки, не спира да глези най-новата си изгора Жанета Осипова. Тези дни плеймейтката бе изненадана от застаряващия коцкар с огромен букет рози.

Христо Сираков

Колко ли ще издържи Христо Сираков с новата си изгора?!

Милионерът поднесе букета, когато половинката му показваше пищни форми на партито на „Плейбой”. Столичният бохем и еротичната моделка бяха в компанията на още красавици.

При тях бяха Анна-Мария Чернева и други красавици, които като тигрици обсаждаха любителя на свежа женска плът.

Новата миска Жанета Осипова се опита да разбие стереотипа, като заяви, че титлата не е спечелила с много силикон. 25-годишната красавица признава, че има хиалурон в лицето и си е правила ринопластика на носа.

Но харесва естествената красота и е против силикона в огромни количества. Работила е като сервитьорка, крупие, участвала е и в други конкурси, преди да стане Мис Плеймейт 2018.

В момента учи педагогика в Софийския университет, което било детската й мечта. Но не иска да става учителка. С наградата от двадесет бона от конкурса засега не възнамерява да си купува някаква по-голяма глезотия.

Мис Плеймейт е израсла бедно, в много лишения, защото баща им ги напуска, когато е едва на две години. Твърди, че гръдната й обиколка е естествена, не е прибягвала до услугите на пластичен хирург.

Вместо хотели в Дубай, предпочитала да почива на село и да се наслаждава на пасторална гледка.

Имала е деветгодишна връзка, която все още не може да преодолее. Мечтае за семейство и деца. Жанета Осипова заявява, че титлата не си я купила, както се тиражира в медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар